Neopost kjøper Kontur Document Systems

Neopost kjøper Kontur Document Systems og skaper, med en omsetning på omkring 300 millioner kroner, en ny storaktør på ferdiggjøringsområdet på det norske markedet.

Markedet for etterbehandling er på kort tid kraftig restrukturert. I raskt tempo har franske Neopost lagt flere selskaper under seg og blitt en stor, økonomisk sterk og effektiv aktør.

– Spesielt i Norge blir vi svært sterke ved å komme inn i en så stor og slagkraftig organisasjon, som vil satse på grafisk etterbehandling. Vi tar med oss mye erfaring inn i Neopost, ikke minst all den kunnskapen som vi har lært i markedet. Selv om vi blir større vil vi opprettholde det samme servicenivået som Kontur Document Systems er kjent for, sier Fredrik Thorsen, som fortsetter som ansvarlig for det grafiske området innenfor Neoposthandshake-390x164.

Neopost, som startet sin satsing på det nordiske markedet i 2003, at selskapet ønsker å være hovedleverandør på området post- og papirhåndtering:

«Gjennom oppkjøp av såvel generalagenter som som forhandlere (f.eks. Ideal Kontor & Grafisk i 2007 samt Mailgraf A/S i 2009) har Neopost blitt markedsleder for flere produktgrupper.»

«I forbindelse med oppkjøpet av Kontur Dokument Systems AB skriver Neopost Group historie og flytter sin posisjon i Skandinavia enda et skritt fremover. Organisasjonen er mer enn klar for å imøtekomme markedenes behov og tilby best mulig ekspertise, en styrket servicenivå og et både bredt dypt sortiment med mange sterke varemerker.

Niclas Lundén, Neoposts markedssjef, för Neopost, konstaterer at den sammenlagte kompetansen og erfaringen i kombinasjon med sterke produkter vil bli en ressurs for de skandinaviske kundene.

– Vi blir nå enda sterkere og får bedre muligheter til å møte markedet med meget god ekspertise og service, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: