Neopost kjøper Kontur Document Systems

Neopost kjøper Kontur Document Systems og skaper, med en omsetning på omkring 300 millioner kroner, en ny storaktør på ferdiggjøringsområdet på det norske markedet.

Markedet for etterbehandling er på kort tid kraftig restrukturert. I raskt tempo har franske Neopost lagt flere selskaper under seg og blitt en stor, økonomisk sterk og effektiv aktør.

– Spesielt i Norge blir vi svært sterke ved å komme inn i en så stor og slagkraftig organisasjon, som vil satse på grafisk etterbehandling. Vi tar med oss mye erfaring inn i Neopost, ikke minst all den kunnskapen som vi har lært i markedet. Selv om vi blir større vil vi opprettholde det samme servicenivået som Kontur Document Systems er kjent for, sier Fredrik Thorsen, som fortsetter som ansvarlig for det grafiske området innenfor Neoposthandshake-390x164.

Neopost, som startet sin satsing på det nordiske markedet i 2003, at selskapet ønsker å være hovedleverandør på området post- og papirhåndtering:

«Gjennom oppkjøp av såvel generalagenter som som forhandlere (f.eks. Ideal Kontor & Grafisk i 2007 samt Mailgraf A/S i 2009) har Neopost blitt markedsleder for flere produktgrupper.»

«I forbindelse med oppkjøpet av Kontur Dokument Systems AB skriver Neopost Group historie og flytter sin posisjon i Skandinavia enda et skritt fremover. Organisasjonen er mer enn klar for å imøtekomme markedenes behov og tilby best mulig ekspertise, en styrket servicenivå og et både bredt dypt sortiment med mange sterke varemerker.

Niclas Lundén, Neoposts markedssjef, för Neopost, konstaterer at den sammenlagte kompetansen og erfaringen i kombinasjon med sterke produkter vil bli en ressurs for de skandinaviske kundene.

– Vi blir nå enda sterkere og får bedre muligheter til å møte markedet med meget god ekspertise og service, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: