Suit Case Fusion kompatibel bakover

For alle de som ikke har oppgradert til Mac OS 10.5, kunngjør Extensis at deres Suitcase Fusion 2 nå er bakoverkompatibel med tidligere OS-versjoner. Versjonen du behøver heter 13.1 og er tilgjengelig fra Extensis’ nettsted. Blant andre oppdateringer i versjon 13.1 finner vi bedre håndtering av tilleggsverktøy (plugins). Benytter du allerede Extensis Suitcase Fusion 2 på Mac OS X 10.5 Leopard, kan du oppgradere gratis.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: