Suit Case Fusion kompatibel bakover

For alle de som ikke har oppgradert til Mac OS 10.5, kunngjør Extensis at deres Suitcase Fusion 2 nå er bakoverkompatibel med tidligere OS-versjoner. Versjonen du behøver heter 13.1 og er tilgjengelig fra Extensis’ nettsted. Blant andre oppdateringer i versjon 13.1 finner vi bedre håndtering av tilleggsverktøy (plugins). Benytter du allerede Extensis Suitcase Fusion 2 på Mac OS X 10.5 Leopard, kan du oppgradere gratis.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: