Bilderedigering får flere funksjoner

n44125-amendo_web

Onevision har fylt på med nye funksjoner i siste versjon av sitt automatiseringsverktøy for bilderedigering, Amendo. I tillegg til en generell ytelsesforbedring støttes nå også Mac OS X 10.5 og høyere. I den nyeste versjonen kan bilderedaktører og førtrykksansvarlige gå inn og tildele bilder som trenger manuell behandling, til medarbeidere som bruker Amendo. Man kan også lagre innstillinger som enkelt kan gjøres gjeldende for andre bilder. Amendo kan integreres med eksisterende arbeidsflyt under Windows XP, Windows Server 2003 eller Mac OS X 10.5.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: