Bilderedigering får flere funksjoner

n44125-amendo_web

Onevision har fylt på med nye funksjoner i siste versjon av sitt automatiseringsverktøy for bilderedigering, Amendo. I tillegg til en generell ytelsesforbedring støttes nå også Mac OS X 10.5 og høyere. I den nyeste versjonen kan bilderedaktører og førtrykksansvarlige gå inn og tildele bilder som trenger manuell behandling, til medarbeidere som bruker Amendo. Man kan også lagre innstillinger som enkelt kan gjøres gjeldende for andre bilder. Amendo kan integreres med eksisterende arbeidsflyt under Windows XP, Windows Server 2003 eller Mac OS X 10.5.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: