Systeam med fornyet tillit fra Posten

PUBLISERT: 19 mai 2009
OPPDATERT: 19 mai

Systeam får fornyet tillit i minst tre år for å forvalte og utvikle Alystra for Posten Norge, som gjennom flere år har vært storbruker av systemet. Posten benytter Alystra for planlegging og optimalisering av sine transportoppgaver i landet, noe som totalt omfatter mer enn 1200 biler. Avtalen er inngått via Systeams eierselskap, ErgoGroup, som er drifts- og programleverandør til Posten. Avtalen løper i tre år med en opsjon for ytterligere to års forlengelse. Alystra er en IT-løsning utviklet spesielt for transportsektoren. Systemet skal bidra til større effektivitet og sikrere leveringskvalitet, noe som i sin tur skal føre til en jevnere informasjonsflyt og et bedre beslutningsgrunnlag.
– Vi gleder oss over den tilliten Posten viser Systeam og ErgoGroup, ved at vi i de kommende årene vil fortsette å administrere og utvikle Alystra for deres virksomhet, uttaler Niclas Ekblad, konsernsjef i Systeam.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676