Systeam med fornyet tillit fra Posten

Systeam får fornyet tillit i minst tre år for å forvalte og utvikle Alystra for Posten Norge, som gjennom flere år har vært storbruker av systemet. Posten benytter Alystra for planlegging og optimalisering av sine transportoppgaver i landet, noe som totalt omfatter mer enn 1200 biler. Avtalen er inngått via Systeams eierselskap, ErgoGroup, som er drifts- og programleverandør til Posten. Avtalen løper i tre år med en opsjon for ytterligere to års forlengelse. Alystra er en IT-løsning utviklet spesielt for transportsektoren. Systemet skal bidra til større effektivitet og sikrere leveringskvalitet, noe som i sin tur skal føre til en jevnere informasjonsflyt og et bedre beslutningsgrunnlag.
– Vi gleder oss over den tilliten Posten viser Systeam og ErgoGroup, ved at vi i de kommende årene vil fortsette å administrere og utvikle Alystra for deres virksomhet, uttaler Niclas Ekblad, konsernsjef i Systeam.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *