Systeam med fornyet tillit fra Posten

PUBLISERT: 19 mai 2009
OPPDATERT: 19 mai

Systeam får fornyet tillit i minst tre år for å forvalte og utvikle Alystra for Posten Norge, som gjennom flere år har vært storbruker av systemet. Posten benytter Alystra for planlegging og optimalisering av sine transportoppgaver i landet, noe som totalt omfatter mer enn 1200 biler. Avtalen er inngått via Systeams eierselskap, ErgoGroup, som er drifts- og programleverandør til Posten. Avtalen løper i tre år med en opsjon for ytterligere to års forlengelse. Alystra er en IT-løsning utviklet spesielt for transportsektoren. Systemet skal bidra til større effektivitet og sikrere leveringskvalitet, noe som i sin tur skal føre til en jevnere informasjonsflyt og et bedre beslutningsgrunnlag.
– Vi gleder oss over den tilliten Posten viser Systeam og ErgoGroup, ved at vi i de kommende årene vil fortsette å administrere og utvikle Alystra for deres virksomhet, uttaler Niclas Ekblad, konsernsjef i Systeam.

Les videre

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Plockmatic får nye eiere

Det svenske etterbehandlingsselskapet Plockmatic group får ny majoritetseier i Accent Equity. Kjøperen påpeker at Plockmatic vil vokse gjennom oppkjøpet.
FotoJet-422

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag