Mer miljømerket papir

UPM kunngjør at de den senere tiden har økt salget av økomerket papir. Mange kunder velger å kjøpe alle sine papirtyper i miljømerket versjon, som EUs Eco-label. I fjor dominerte salget i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania og Japan av disse papirtypene.
– Vi ser nå se at mange av de store forlagene og katalogprodusentene kjøper store mengder sertifisert papir, sammenlignet med tidligere år, uttaler Philippe Riebel, leder av UPMs miljøarbeid. Han forteller videre at mange velger mellom PEFC-, FSC- eller Eco-label-merket papir. UPM anerkjenner og benytter alle tillatte sertifiseringsprogrammer, inkludert PEFC og FSC.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: