Flere kanaler med nytt Xmpie-verktøy

Megaphone Team

Xmpie er i gang med en ny programvarepakke for personlig kommunikasjon. Den fungerer ikke bare for trykte publikasjoner, men også for kanaler som e-post og web. Personal Effect E-Media er ifølge selskapet en inngangsmodell tilpasset prisbevisste selskaper. Personal Effect E-media er serverbasert og gjør det mulig å lage personaliserte nettsteder eller e-postutsendelser der mottakeren kan respondere direkte (Response URL). Det skal gi markedsførerne tilgang til mer nøyaktige kundedata og preferanser. Den nye programvaren er basert på Personal Effect 4.6 i bruk med Adobe CS4. Den er kompatibel med andre Xmpie-løsninger, både klient- og serverversjoner. En rekke maler for webbaserte kampanjer er inkludert i pakken. Personal Effect E-media ble lansert i april.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: