Flere kanaler med nytt Xmpie-verktøy

Megaphone Team

Xmpie er i gang med en ny programvarepakke for personlig kommunikasjon. Den fungerer ikke bare for trykte publikasjoner, men også for kanaler som e-post og web. Personal Effect E-Media er ifølge selskapet en inngangsmodell tilpasset prisbevisste selskaper. Personal Effect E-media er serverbasert og gjør det mulig å lage personaliserte nettsteder eller e-postutsendelser der mottakeren kan respondere direkte (Response URL). Det skal gi markedsførerne tilgang til mer nøyaktige kundedata og preferanser. Den nye programvaren er basert på Personal Effect 4.6 i bruk med Adobe CS4. Den er kompatibel med andre Xmpie-løsninger, både klient- og serverversjoner. En rekke maler for webbaserte kampanjer er inkludert i pakken. Personal Effect E-media ble lansert i april.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: