Flere kanaler med nytt Xmpie-verktøy

Megaphone Team

Xmpie er i gang med en ny programvarepakke for personlig kommunikasjon. Den fungerer ikke bare for trykte publikasjoner, men også for kanaler som e-post og web. Personal Effect E-Media er ifølge selskapet en inngangsmodell tilpasset prisbevisste selskaper. Personal Effect E-media er serverbasert og gjør det mulig å lage personaliserte nettsteder eller e-postutsendelser der mottakeren kan respondere direkte (Response URL). Det skal gi markedsførerne tilgang til mer nøyaktige kundedata og preferanser. Den nye programvaren er basert på Personal Effect 4.6 i bruk med Adobe CS4. Den er kompatibel med andre Xmpie-løsninger, både klient- og serverversjoner. En rekke maler for webbaserte kampanjer er inkludert i pakken. Personal Effect E-media ble lansert i april.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: