Arctic flytter produksjonen til Dalarna

Arctic Paper flyttet nylig mesteparten av produksjonen av det bestrøkne sortimentet Arctic, fra fabrikken Håfreströms bruk i Dalsland til Grycksbo Paper i Dalarna.
– Å skifte produksjonssted fra en fabrikk til en annen er en kompleks prosess, uttaler Hans Karl Anderson, salgs- og markedssjef hos Arctic Paper, som forteller at prosjektet startet i slutten av fjoråret. – Sammen med teamet i Grycksbo har vi arbeidet målrettet for å tilpasse produksjonen etter de målene vi har definert.
Sortimentet omfatter Arctic Matt og Arctic Silk +, samt kvaliteten Arctic Volume White. Selskapet melder at salget av disse papirtypene i fjor økte med nærmere 20 prosent. Videre forteller de at en forutsetning for flyttingen var at papiret skulle beholde de samme egenskapene som tidligere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *