Arctic flytter produksjonen til Dalarna

Arctic Paper flyttet nylig mesteparten av produksjonen av det bestrøkne sortimentet Arctic, fra fabrikken Håfreströms bruk i Dalsland til Grycksbo Paper i Dalarna.
– Å skifte produksjonssted fra en fabrikk til en annen er en kompleks prosess, uttaler Hans Karl Anderson, salgs- og markedssjef hos Arctic Paper, som forteller at prosjektet startet i slutten av fjoråret. – Sammen med teamet i Grycksbo har vi arbeidet målrettet for å tilpasse produksjonen etter de målene vi har definert.
Sortimentet omfatter Arctic Matt og Arctic Silk +, samt kvaliteten Arctic Volume White. Selskapet melder at salget av disse papirtypene i fjor økte med nærmere 20 prosent. Videre forteller de at en forutsetning for flyttingen var at papiret skulle beholde de samme egenskapene som tidligere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: