Arctic flytter produksjonen til Dalarna

Arctic Paper flyttet nylig mesteparten av produksjonen av det bestrøkne sortimentet Arctic, fra fabrikken Håfreströms bruk i Dalsland til Grycksbo Paper i Dalarna.
– Å skifte produksjonssted fra en fabrikk til en annen er en kompleks prosess, uttaler Hans Karl Anderson, salgs- og markedssjef hos Arctic Paper, som forteller at prosjektet startet i slutten av fjoråret. – Sammen med teamet i Grycksbo har vi arbeidet målrettet for å tilpasse produksjonen etter de målene vi har definert.
Sortimentet omfatter Arctic Matt og Arctic Silk +, samt kvaliteten Arctic Volume White. Selskapet melder at salget av disse papirtypene i fjor økte med nærmere 20 prosent. Videre forteller de at en forutsetning for flyttingen var at papiret skulle beholde de samme egenskapene som tidligere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: