Atlantic Zeiser benytter Xaars skrivehode

Atlantic Zeiser presenterte en ny inkjetmodul under FESPA Digital i Amsterdam. Gamma 70 er et UV-basert firefargesystem som benytter Xaars gråtonebaserte 1001-hoder. Ifølge leverandøren skal Gamma 70 levere høykvalitets utskrifter i 360 dpi på et bredt spekter av materialer. Utskriftsbredden er 70,5 cm, og enheten kan integreres inline med arkmating og rullbasert utskriftssystem.
Kombinasjonen av Xaars skriverhode og Atlantic Zeisers planleggingsprogram gir Gamma 70 en utskriftshastighet rundt 24 meter i minuttet. I tillegg til tradisjonelle markeder som emballasje- og etikettproduksjon, sikkerhetsutskrifter, siviltrykk og kortproduksjon, skal den nye løsningen også være velegnet for produksjon på andre spesialmaterialer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: