Atlantic Zeiser benytter Xaars skrivehode

Atlantic Zeiser presenterte en ny inkjetmodul under FESPA Digital i Amsterdam. Gamma 70 er et UV-basert firefargesystem som benytter Xaars gråtonebaserte 1001-hoder. Ifølge leverandøren skal Gamma 70 levere høykvalitets utskrifter i 360 dpi på et bredt spekter av materialer. Utskriftsbredden er 70,5 cm, og enheten kan integreres inline med arkmating og rullbasert utskriftssystem.
Kombinasjonen av Xaars skriverhode og Atlantic Zeisers planleggingsprogram gir Gamma 70 en utskriftshastighet rundt 24 meter i minuttet. I tillegg til tradisjonelle markeder som emballasje- og etikettproduksjon, sikkerhetsutskrifter, siviltrykk og kortproduksjon, skal den nye løsningen også være velegnet for produksjon på andre spesialmaterialer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: