Resirkulerbar PVC fra GMTS

Britiske GTMS har utviklet et alternativ til PVC, som skal være hundre prosent resirkulerbart. Ifølge produsenten er materialet basert på polyetylen, og det skal være et kostnadseffektivt og mer miljøvennlig alternativ til PVC, som vanligvis brukes for store plakater til både utendørs og innendørs bruk. Ifølge GMTS skal fargebestandigheten tilsvare PVC-materialer. Benytter man UV-basert blekk uten løsemidler vil man kunne oppnå et enda mer miljøvennlig sluttprodukt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: