Hiflex integrerer nettbutikk med åpen webplattform

n44213-hiflex-drupal_web

Hiflex har utviklet en integrasjon mellom sin nettbutikk og den åpne webplattformen Drupal. Målet er å gjøre det enklere for trykkerier som vil bruke Internett som salgskanal og ønsker å synkronisere sine webaktiviteter under samme plattform.
Sammen med Joomla og WordPress er Drupal en av de mest brukte webplattformer basert på åpen kildekode. Dermed trenger man ikke betale royalties til noen leverandør, og heller ikke betale for ekstra moduler eller utvikling.
– Vi ønsker ikke å bli en global leverandør som kundene kjøper alt av, sier Thomas Reich Hart, administrerende direktør i Hiflex, som mener det er den viktigste årsaken til at de integrerer med Drupal.
– Enkelheten i programmet er en annen viktig faktor. Drupal inkluderer utviklingsverktøy som ikke krever høye webferdigheter. Dermed er det enkelt å komme i gang, poengterer han. Hiflex Webshop fungerer som en plug-in til Drupal. De viktigste funksjonene, produktvelgeren og produktmatrisen, der kunden gjør sin bestilling trinn for trinn, kan plasseres hvor som helst på nettstedene. Med filopplasteren kan kundene enkelt laste opp jobbene sine, før de automatisk forhåndssjekkes av systemet og det genereres et skjermprøvetrykk for godkjenning. Administrasjonsprosessen håndteres av Hiflex MIS, og nettbutikken oppretter automatisk bestilling, ordrebekreftelse, faktura, arbeidssedler og leveringsinformasjon, i tillegg til at JDF-data eksporteres til andre systemer i trykkeriet. Hiflex Webshop bruker en forenklet versjon av Hiflex MIS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: