100 nye fonter fra Monotype

Monotype oppgraderte nylig fonttilbudet sitt med over 100 nye skrifter. Det er samlingene Monotype, Linotype og ITC som nå er utvidet. Det nyeste medlemmet i Monotype-serien er familien Azbuka. Linotype Platinum Collection er utvidet med DIN Next og Trade Gothic Next. Linotype Originals Collection har fått tre nye fontfamilier, og ITC-biblioteket er utvidet med ITC Nova Linetta.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: