X-Rites Spectro Eye med støtte for ISO-standard

X-Rite har nå innebygd støtte for ISO 12647–2 i sitt spektrofotometrisk Spectro Eye. ISO 12647–2 ble etablert for fem år siden, og benyttes i fargeseparasjoner for fullfargeproduksjon i rotasjons- og arkpresser. Spectro Eye er det første tilgjengelige spektrofotometeret med den nye ISO-støtten. Blant andre nye funksjoner fremhever produsenten at målehodet kan trekkes frem for å oppnå bedre posisjonering og stabilitet, samt en integrert hvitreferansekile for automatisk kalibrering. Spectro Eye kan brukes med Intelli Trax, Net Profiler 2, Color Quality, Ink Formulation, Key Wizard og CxF Loader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: