X-Rites Spectro Eye med støtte for ISO-standard

X-Rite har nå innebygd støtte for ISO 12647–2 i sitt spektrofotometrisk Spectro Eye. ISO 12647–2 ble etablert for fem år siden, og benyttes i fargeseparasjoner for fullfargeproduksjon i rotasjons- og arkpresser. Spectro Eye er det første tilgjengelige spektrofotometeret med den nye ISO-støtten. Blant andre nye funksjoner fremhever produsenten at målehodet kan trekkes frem for å oppnå bedre posisjonering og stabilitet, samt en integrert hvitreferansekile for automatisk kalibrering. Spectro Eye kan brukes med Intelli Trax, Net Profiler 2, Color Quality, Ink Formulation, Key Wizard og CxF Loader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: