X-Rites Spectro Eye med støtte for ISO-standard

X-Rite har nå innebygd støtte for ISO 12647–2 i sitt spektrofotometrisk Spectro Eye. ISO 12647–2 ble etablert for fem år siden, og benyttes i fargeseparasjoner for fullfargeproduksjon i rotasjons- og arkpresser. Spectro Eye er det første tilgjengelige spektrofotometeret med den nye ISO-støtten. Blant andre nye funksjoner fremhever produsenten at målehodet kan trekkes frem for å oppnå bedre posisjonering og stabilitet, samt en integrert hvitreferansekile for automatisk kalibrering. Spectro Eye kan brukes med Intelli Trax, Net Profiler 2, Color Quality, Ink Formulation, Key Wizard og CxF Loader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: