X-Rites Spectro Eye med støtte for ISO-standard

X-Rite har nå innebygd støtte for ISO 12647–2 i sitt spektrofotometrisk Spectro Eye. ISO 12647–2 ble etablert for fem år siden, og benyttes i fargeseparasjoner for fullfargeproduksjon i rotasjons- og arkpresser. Spectro Eye er det første tilgjengelige spektrofotometeret med den nye ISO-støtten. Blant andre nye funksjoner fremhever produsenten at målehodet kan trekkes frem for å oppnå bedre posisjonering og stabilitet, samt en integrert hvitreferansekile for automatisk kalibrering. Spectro Eye kan brukes med Intelli Trax, Net Profiler 2, Color Quality, Ink Formulation, Key Wizard og CxF Loader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: