Xerox forsker på nye MFP-løsninger

New Xerox Innovative Print Head

Mikroskopiske dyser, med åpning mindre enn et hårstrå, er utgangspunktet for neste generasjon fargeskrivere fra Xerox’ forskningssenter. Selskapet planlegger å lansere den nye teknologien i sine multifunksjonsmaskiner allerede til høsten. Det forventes å få stor betydning for utskriftshastigheten, skal vi tro informasjonen fra verdens største dokumentselskap. Xerox Color Qube 9200 vil benytte 880 dyser, noe som skal øke blekkflyten med 400 prosent sammenlignet med andre skrivermodeller, og resultere i en utskriftshastighet på 85 sider i minuttet. Kombinasjonen av et nytt blekk og en ny prisstruktur skal redusere kostnadene per side med 62 prosent. Også miljømessig er det grunn til optimisme, for Xerox hevder at energiforbruket gjennom produktets levetid reduseres med 9 prosent, og at de vil oppnå 10 prosent reduksjon i miljøskadelige klimagasser når man sammenligner med tilsvarende lasermodeller.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: