Xerox forsker på nye MFP-løsninger

PUBLISERT: 9 juni 2009
OPPDATERT: 9 juni

New Xerox Innovative Print Head

Mikroskopiske dyser, med åpning mindre enn et hårstrå, er utgangspunktet for neste generasjon fargeskrivere fra Xerox’ forskningssenter. Selskapet planlegger å lansere den nye teknologien i sine multifunksjonsmaskiner allerede til høsten. Det forventes å få stor betydning for utskriftshastigheten, skal vi tro informasjonen fra verdens største dokumentselskap. Xerox Color Qube 9200 vil benytte 880 dyser, noe som skal øke blekkflyten med 400 prosent sammenlignet med andre skrivermodeller, og resultere i en utskriftshastighet på 85 sider i minuttet. Kombinasjonen av et nytt blekk og en ny prisstruktur skal redusere kostnadene per side med 62 prosent. Også miljømessig er det grunn til optimisme, for Xerox hevder at energiforbruket gjennom produktets levetid reduseres med 9 prosent, og at de vil oppnå 10 prosent reduksjon i miljøskadelige klimagasser når man sammenligner med tilsvarende lasermodeller.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682