Xerox forsker på nye MFP-løsninger

New Xerox Innovative Print Head

Mikroskopiske dyser, med åpning mindre enn et hårstrå, er utgangspunktet for neste generasjon fargeskrivere fra Xerox’ forskningssenter. Selskapet planlegger å lansere den nye teknologien i sine multifunksjonsmaskiner allerede til høsten. Det forventes å få stor betydning for utskriftshastigheten, skal vi tro informasjonen fra verdens største dokumentselskap. Xerox Color Qube 9200 vil benytte 880 dyser, noe som skal øke blekkflyten med 400 prosent sammenlignet med andre skrivermodeller, og resultere i en utskriftshastighet på 85 sider i minuttet. Kombinasjonen av et nytt blekk og en ny prisstruktur skal redusere kostnadene per side med 62 prosent. Også miljømessig er det grunn til optimisme, for Xerox hevder at energiforbruket gjennom produktets levetid reduseres med 9 prosent, og at de vil oppnå 10 prosent reduksjon i miljøskadelige klimagasser når man sammenligner med tilsvarende lasermodeller.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: