OKI med 3-års kostnadsfri garanti

Som første skriverprodusent i Norge og Europa innfører OKI Printing Solutions nå en kostnadsfri garanti for tre år ved kjøp av selskapets skrivere, fakser og multifunksjonsmaskiner. OKI regner ikke med at tilbudet vil gi særlig store kostnader. oki-sjefen-for-web
I 3-års garantien inngår service på stedet dagen etter feilregistrering, uten kostnader forbundet med reisetid, utført arbeid eller reservedeler. For telefakser, matrise- og kvitteringsskrivere samt mindre sort/hvitt-skrivere dekker garantien innlevering til forhandler/servicesenter. På www.oki.no kan du se hvilke produkter dette gjelder.

– Tilbudet viser hvilken tillit vi selv har til at våre produkter fremstilles med høyest mulig standard. Vi ønsker at våre kunder skal være like trygge på at de til enhver tid har pålitelig og ubegrenset tilgang til forretningskritisk produksjon av utskrifter in-house. En lang produktlevetid bidrar dessuten til å holde utskriftskostnadene nede. Det gir kundene en stor konkurransefordel uansett bransje, utdyper Svein Kringlen.

Det er også en miljøtanke bak tilbudet. Holdbare produkter reduserer belastningen på miljøet. Elektronisk avfall er blant verdens raskest voksende avfallstyper, og fortsatt er det bare en liten andel som samles inn og gjenvinnes.

– Alle bør ta et miljøansvar. Vi gjør det blant annet gjennom å fremstille kvalitetsprodukter som har lang levetid og ikke trenger byttes ut på mange år. Bruk-og-kast filosofien er på vei ut, sier Svein Kringlen.

For å kunne utnytte den kostnadsfrie garantien må kjøperne registrere produktet innen 30 dager etter kjøpet.
Tilbudet om 3-års garanti gjelder over hele Europa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: