Bedre PDF-arbeidsflyt fra EFI

PUBLISERT: 22 juni 2009
OPPDATERT: 22 juni

EFI melder at deres nyeste RIP-enheter for prøvetrykk og produksjon, Colorproof XF og Fiery XF v4.0, nå benytter Adobe® PDF Print Engine 2 (APPE 2). Dette er Adobes neste generasjon utskriftsprogramvare som muliggjør arbeidsflyt basert på Adobe PDF, samtidig som man oppnår integrasjon med APPE 2 arbeidsflyt.

I følge EFI kan man kun krysse av i ruten for Adobe PDF Print Engine, og deretter kan alle PDF-filer produseres med APPE 2, samtidig som andre filtyper fremdeles kan håndteres av CPSI-tolkeren.

– På samme måte som Postscript gjorde, er nå Adobe PDF Print Engine raskt i ferd med å endre måten brukerne håndterer sin PDF-arbeidsflyt på, uavhengig av hvor de befinner seg, sier EFIs sjefsteknologi, Ghilad Dziesietnik. – Som ledende utvikler av programvare for prøvetrykk og grafisk produksjon, opplever vi at det er kritisk å kunne tilby kundene våre ekte PDF-støtte slik at de kan oppnå punkt-til-punkt PDF-basert arbeidsflyt. Ved bruk av ekte PDF uten konvertering til Postscript sikres konsistent utskrift i dagens APPE arbeidsflyt, legger han til.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1