Bedre PDF-arbeidsflyt fra EFI

EFI melder at deres nyeste RIP-enheter for prøvetrykk og produksjon, Colorproof XF og Fiery XF v4.0, nå benytter Adobe® PDF Print Engine 2 (APPE 2). Dette er Adobes neste generasjon utskriftsprogramvare som muliggjør arbeidsflyt basert på Adobe PDF, samtidig som man oppnår integrasjon med APPE 2 arbeidsflyt.

I følge EFI kan man kun krysse av i ruten for Adobe PDF Print Engine, og deretter kan alle PDF-filer produseres med APPE 2, samtidig som andre filtyper fremdeles kan håndteres av CPSI-tolkeren.

– På samme måte som Postscript gjorde, er nå Adobe PDF Print Engine raskt i ferd med å endre måten brukerne håndterer sin PDF-arbeidsflyt på, uavhengig av hvor de befinner seg, sier EFIs sjefsteknologi, Ghilad Dziesietnik. – Som ledende utvikler av programvare for prøvetrykk og grafisk produksjon, opplever vi at det er kritisk å kunne tilby kundene våre ekte PDF-støtte slik at de kan oppnå punkt-til-punkt PDF-basert arbeidsflyt. Ved bruk av ekte PDF uten konvertering til Postscript sikres konsistent utskrift i dagens APPE arbeidsflyt, legger han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *