Bedre PDF-arbeidsflyt fra EFI

EFI melder at deres nyeste RIP-enheter for prøvetrykk og produksjon, Colorproof XF og Fiery XF v4.0, nå benytter Adobe® PDF Print Engine 2 (APPE 2). Dette er Adobes neste generasjon utskriftsprogramvare som muliggjør arbeidsflyt basert på Adobe PDF, samtidig som man oppnår integrasjon med APPE 2 arbeidsflyt.

I følge EFI kan man kun krysse av i ruten for Adobe PDF Print Engine, og deretter kan alle PDF-filer produseres med APPE 2, samtidig som andre filtyper fremdeles kan håndteres av CPSI-tolkeren.

– På samme måte som Postscript gjorde, er nå Adobe PDF Print Engine raskt i ferd med å endre måten brukerne håndterer sin PDF-arbeidsflyt på, uavhengig av hvor de befinner seg, sier EFIs sjefsteknologi, Ghilad Dziesietnik. – Som ledende utvikler av programvare for prøvetrykk og grafisk produksjon, opplever vi at det er kritisk å kunne tilby kundene våre ekte PDF-støtte slik at de kan oppnå punkt-til-punkt PDF-basert arbeidsflyt. Ved bruk av ekte PDF uten konvertering til Postscript sikres konsistent utskrift i dagens APPE arbeidsflyt, legger han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: