Bedre PDF-arbeidsflyt fra EFI

EFI melder at deres nyeste RIP-enheter for prøvetrykk og produksjon, Colorproof XF og Fiery XF v4.0, nå benytter Adobe® PDF Print Engine 2 (APPE 2). Dette er Adobes neste generasjon utskriftsprogramvare som muliggjør arbeidsflyt basert på Adobe PDF, samtidig som man oppnår integrasjon med APPE 2 arbeidsflyt.

I følge EFI kan man kun krysse av i ruten for Adobe PDF Print Engine, og deretter kan alle PDF-filer produseres med APPE 2, samtidig som andre filtyper fremdeles kan håndteres av CPSI-tolkeren.

– På samme måte som Postscript gjorde, er nå Adobe PDF Print Engine raskt i ferd med å endre måten brukerne håndterer sin PDF-arbeidsflyt på, uavhengig av hvor de befinner seg, sier EFIs sjefsteknologi, Ghilad Dziesietnik. – Som ledende utvikler av programvare for prøvetrykk og grafisk produksjon, opplever vi at det er kritisk å kunne tilby kundene våre ekte PDF-støtte slik at de kan oppnå punkt-til-punkt PDF-basert arbeidsflyt. Ved bruk av ekte PDF uten konvertering til Postscript sikres konsistent utskrift i dagens APPE arbeidsflyt, legger han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: