Hjemmet Mortensen kjøper ctp i storformat

Hjemmet Mortensen Trykkeri investerer kraftig når de nå kjøper to storformat-ctp-er i form av Avalon N16. Også Apogee Platemaker-server, en Nela online-stans  samt leveringsavtale for plater, inngår i kjøpsavtalen.
Installeringen skal finne sted i september og de nye ctp-linjene vi gi trykkeriet tredoblet kapasitet, men trykkeriet vil også oppnå en betydelig miljøforbedring.
– Vi har aldri hatt en bedre produktportfølje enn den vi har nå. Spesielt vil jeg fremheve Azura- og Elite-platene samt det brede utvalget av Avalon-maskiner og Apogee Suite, sier en fornøyd Nils-Arne Sletten, key account manager hos Agfa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: