Hjemmet Mortensen kjøper ctp i storformat

Hjemmet Mortensen Trykkeri investerer kraftig når de nå kjøper to storformat-ctp-er i form av Avalon N16. Også Apogee Platemaker-server, en Nela online-stans  samt leveringsavtale for plater, inngår i kjøpsavtalen.
Installeringen skal finne sted i september og de nye ctp-linjene vi gi trykkeriet tredoblet kapasitet, men trykkeriet vil også oppnå en betydelig miljøforbedring.
– Vi har aldri hatt en bedre produktportfølje enn den vi har nå. Spesielt vil jeg fremheve Azura- og Elite-platene samt det brede utvalget av Avalon-maskiner og Apogee Suite, sier en fornøyd Nils-Arne Sletten, key account manager hos Agfa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: