PlanetPress i ny utgave

Canon lanserer nå versjon sju av programvaren PlanetPress Suite. Dette verktøyet for variabel datautskrift (VDP) benytter samme plattform som tidligere, men har nå nye muligheter for å hente inn data. Programmet har i tillegg et utvidet grensesnitt og støtte for MS Vista, samt muligheter for variabelt reklametrykk. Canon hevder at løsningen fører til at trykkeriene kan utvide sitt tilbud og øke sine inntekter. Programmet skal også egne seg også for større bedrifter som ønsker å bedre sin informasjonsflyt.

– I et tøft økonomisk klima er det viktig å jobbe effektivt. Ved å tilby kundene en komplett pakke for datastrukturering og publisering, kan vi hjelpe dem med å bedre sin informasjonshåndtering. Vår VDP-løsning består av PlanetPress Suite og Canons multifunksjonsmaskiner. For grafisk bransje innebærer dette at de kan utvide sitt tilbud til kundene ved å tilby dem å effektivisere og håndtere datastrømmen fram til for eksempel ferdigprodusert faktura eller pakkseddel, sier Magnus Blegen, markedssjef i Canon Business Solutions.

PlanetPress Suite behandler kundens informasjon, gjenkjenner og plasserer dataen på gitte steder i et output-format, for eksempel i en pdf-fil. Kunden kan selv definere hvordan de ønsker at løsningen skal behandle gitt informasjon. Programmet kan for eksempel følge rutiner for forhåndsoppsatte godkjennelsesrutiner og arkivering av dokumenter som fakturaer, bilag eller pakksedler. PlanetPress Suite v.7 er utviklet av Objectif Lune og er leveringsklart nå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: