PlanetPress i ny utgave

PUBLISERT: 24 juni 2009
OPPDATERT: 24 juni

Canon lanserer nå versjon sju av programvaren PlanetPress Suite. Dette verktøyet for variabel datautskrift (VDP) benytter samme plattform som tidligere, men har nå nye muligheter for å hente inn data. Programmet har i tillegg et utvidet grensesnitt og støtte for MS Vista, samt muligheter for variabelt reklametrykk. Canon hevder at løsningen fører til at trykkeriene kan utvide sitt tilbud og øke sine inntekter. Programmet skal også egne seg også for større bedrifter som ønsker å bedre sin informasjonsflyt.

– I et tøft økonomisk klima er det viktig å jobbe effektivt. Ved å tilby kundene en komplett pakke for datastrukturering og publisering, kan vi hjelpe dem med å bedre sin informasjonshåndtering. Vår VDP-løsning består av PlanetPress Suite og Canons multifunksjonsmaskiner. For grafisk bransje innebærer dette at de kan utvide sitt tilbud til kundene ved å tilby dem å effektivisere og håndtere datastrømmen fram til for eksempel ferdigprodusert faktura eller pakkseddel, sier Magnus Blegen, markedssjef i Canon Business Solutions.

PlanetPress Suite behandler kundens informasjon, gjenkjenner og plasserer dataen på gitte steder i et output-format, for eksempel i en pdf-fil. Kunden kan selv definere hvordan de ønsker at løsningen skal behandle gitt informasjon. Programmet kan for eksempel følge rutiner for forhåndsoppsatte godkjennelsesrutiner og arkivering av dokumenter som fakturaer, bilag eller pakksedler. PlanetPress Suite v.7 er utviklet av Objectif Lune og er leveringsklart nå.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag