PlanetPress i ny utgave

Canon lanserer nå versjon sju av programvaren PlanetPress Suite. Dette verktøyet for variabel datautskrift (VDP) benytter samme plattform som tidligere, men har nå nye muligheter for å hente inn data. Programmet har i tillegg et utvidet grensesnitt og støtte for MS Vista, samt muligheter for variabelt reklametrykk. Canon hevder at løsningen fører til at trykkeriene kan utvide sitt tilbud og øke sine inntekter. Programmet skal også egne seg også for større bedrifter som ønsker å bedre sin informasjonsflyt.

– I et tøft økonomisk klima er det viktig å jobbe effektivt. Ved å tilby kundene en komplett pakke for datastrukturering og publisering, kan vi hjelpe dem med å bedre sin informasjonshåndtering. Vår VDP-løsning består av PlanetPress Suite og Canons multifunksjonsmaskiner. For grafisk bransje innebærer dette at de kan utvide sitt tilbud til kundene ved å tilby dem å effektivisere og håndtere datastrømmen fram til for eksempel ferdigprodusert faktura eller pakkseddel, sier Magnus Blegen, markedssjef i Canon Business Solutions.

PlanetPress Suite behandler kundens informasjon, gjenkjenner og plasserer dataen på gitte steder i et output-format, for eksempel i en pdf-fil. Kunden kan selv definere hvordan de ønsker at løsningen skal behandle gitt informasjon. Programmet kan for eksempel følge rutiner for forhåndsoppsatte godkjennelsesrutiner og arkivering av dokumenter som fakturaer, bilag eller pakksedler. PlanetPress Suite v.7 er utviklet av Objectif Lune og er leveringsklart nå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: