Fogra sertifiserer tre NEC-skjermer

nec_spectraview_web

Tre skjermer fra NEC Display Solutions er nå sertifisert av Fogra. Nec er dermed den første, og så langt eneste leverandøren, med sertifisering for skjermer på 24 tommer og større.

Det er tre SpectraView-skjermene 2490, Reference 2690 og Reference 3090 som har tilfredsstilt kravene fra FograCert Softproofing System, den tyske forskningsinstitusjonen for grafisk teknologi. Et softproofing-system (skjermprøvetrykk) gjør det mulig for brukeren å se trykkfargene på skjermen nært opptil det trykte resultatet. Fogra-sertifiseringen skal sikre et godt samspill mellom materialer, maskiner og prosesser. 


– Fogra-sertifisering er et uavhengig bevis på vårt engasjement for å gi kundene høykvalitets skjermer med lysstyrke, fargekontroll, fargevisning og den påliteligheten som er nødvendig innenfor softproofing, sier Dick Bender, produktsjef Display Solutions NEC i Skandinavia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *