Web-basert presentasjonsprogram fra Adobe

PUBLISERT: 30 juni 2009
OPPDATERT: 30 juni

Adobe er ute med en betaversjon av Acrobat.com Presentations, et web-basert program for å lage presentasjoner. Gratisprogrammet Presentations er basert på Adobe Flash og har innebygde verktøy og maler for å komme i gang.

Funksjoner som forhåndsdefinert fargekart, intelligent bildeplassering og grafiske verktøy for diagrammer og effekter er inkludert. Takket være Flash-teknologien kan man utvide sin presentasjon med spesialeffekter, forløpninger og videoklipp. Det eneste som kreves for å avspille det, er at man har Adobe Flash Player installert.

Med Acrobat.com Presentations kan flere brukere kommunisere og arbeide sammen for å utarbeide presentasjoner. Presentasjonen kan holdes kontinuerlig oppdatert, også mens den er under utvikling og med mange personer involvert. Man slipper å ha oversikt over hvilken versjon som er den siste, eller hente informasjon fra ulike versjoner for å få med alt. Disse mulighetene for samtidig redigering medfører at alle brukerne kan arbeide med presentasjonen, samtidig – uten at dokumentet behøver låses.

Programvaren holder også oversikt over hvem som har tilgang til presentasjonen, hvem som har åpnet den og hvem som redigerer hvilke sider.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie