Agfa snart klar med Apogee Suite 6

Agfa forteller at de i høst vil lansere Apogee Suite i versjon 6. I denne programpakken inngår Apogee Prepress, Apogee Portal og Apogee Color.

Med den nye versjonen får man blant annet bedre støtte for jobber som er delt opp i flere filer. Apogee Prepress vil nå kunne sette sammen flere elementer, som innstikk, limte bilag og omslag i samme jobb. Alle elementer kan likevel prosesseres i henhold til individuelle produksjonsparametere.

Apogee Portal har fått nytt brukergrensesnitt basert på Adobes Flex-teknologi. I praksis betyr det større interaktivitet med brukerne og at sluttkunden får bedre innsikt i arbeidsflyten. Agfa har også forenklet funksjonaliteten for opplasting og godkjenning av filer for sluttkundene.

Gjennomgang av mottatte jobber kan nå håndteres på flere måter. Blant annet kan kunden se en forhåndsvisning som er fargebehandlet, samt oppslag, sidebokser og annet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: