Agfa snart klar med Apogee Suite 6

Agfa forteller at de i høst vil lansere Apogee Suite i versjon 6. I denne programpakken inngår Apogee Prepress, Apogee Portal og Apogee Color.

Med den nye versjonen får man blant annet bedre støtte for jobber som er delt opp i flere filer. Apogee Prepress vil nå kunne sette sammen flere elementer, som innstikk, limte bilag og omslag i samme jobb. Alle elementer kan likevel prosesseres i henhold til individuelle produksjonsparametere.

Apogee Portal har fått nytt brukergrensesnitt basert på Adobes Flex-teknologi. I praksis betyr det større interaktivitet med brukerne og at sluttkunden får bedre innsikt i arbeidsflyten. Agfa har også forenklet funksjonaliteten for opplasting og godkjenning av filer for sluttkundene.

Gjennomgang av mottatte jobber kan nå håndteres på flere måter. Blant annet kan kunden se en forhåndsvisning som er fargebehandlet, samt oppslag, sidebokser og annet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: