Raskere PDF Enhancer

Apago har oppgradert sin programvare PDF Enhancer til versjon 3.5. Ifølge leverandøren har de fokusert på å øke hastigheten og stabiliteten, samt forbedre støtten for håndtering av fonter og farger.

Verktøyet automatiserer en rekke prosesser for fremstillingen av PDF-filer. I den nyeste versjonen skal man få bedre kontroll over fargekonvertering og utskytning. I tillegg har programvaren fått støtte for flere nye utskrifts- og trykkprofiler.

PDF Enhancer 3.5 Standard Edition koster 200 USD, Professional-versjonen koster 400 USD og Server Edition 1000 USD.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: