Sappi med mer ubestrøket papir

Sappi Fine Paper Europe er mest kjent for sine bestrøkne kvaliteter, men fire ferske oppkjøp av papirfabrikker har ført til at Sappi nå også kan tilby to nye ubestrøkne kvaliteter; Tauro og Cento.

Tauro og Cento produseres ved fabrikker som er «trippelsertifisert», det vil si av ISO, PEFC og FSC. Tauro er et hvitt, ubestrøket papir med høy bulk, spesielt designet for arkoffset og rotasjonstrykk. Cento er tilgjengelig i syv ulike kvaliteter med bruksområder fra kontorkopiering og -utskrifter til offset og prøvetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: