Seal med to nye lamineringsmaskiner

Seal Graphics har produsert to UV-lakkbaserte våtlamineringsmaskiner, og hevder at disse avgir mindre lukt enn maskiner med andee lakktyper.

AquaSeal 60 UV Pro og AquaSeal 80 UV Pro produserer fra rull til rull, og er utviklet for å møte den økende interesse for UV-herdet anvendelse, som selvklebende vinyl og opplyste bannere. Maskinene produserer med en bredde på henholdsvis 1524 mm og 2032 mm, med hastighet opptil 32 meter i minuttet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: