Seal med to nye lamineringsmaskiner

Seal Graphics har produsert to UV-lakkbaserte våtlamineringsmaskiner, og hevder at disse avgir mindre lukt enn maskiner med andee lakktyper.

AquaSeal 60 UV Pro og AquaSeal 80 UV Pro produserer fra rull til rull, og er utviklet for å møte den økende interesse for UV-herdet anvendelse, som selvklebende vinyl og opplyste bannere. Maskinene produserer med en bredde på henholdsvis 1524 mm og 2032 mm, med hastighet opptil 32 meter i minuttet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: