Ny UV-fleksofarge bedre på vanskelige overflater

Sun Chemicals har utviklet en ny generasjon farge med betegnelsen Solar Flex Nova. Ifølge selskapet er fargen utviklet for UV-basert fleksotrykk, og den skal være bedre egnet for lakkering og foliering.

Fargen tilhører Sun Chemicals produktlinje Solaris System, med farge, lakk og tjenester for smalbaneoffset. I tillegg til egenskaper som gir raskere ferdiggjøring, skal den nye fargen ha bedre herdeegenskaper og bidra til jevn kvalitet gjennom hele opplaget, selv ved høye produksjonshastigheter.

Også festeevnen skal være forbedret, noe som skal forbedre ytelsen når man arbeider med «vanskelige» overflater. Den silikonfrie fargen skal være bedre egnet når man benytter lakk og folie.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *