Strålfors ekspanderer i Sverige og Norge

PUBLISERT: 20 august 2009
OPPDATERT: 20 august

steinar-hoistad_web

Strålfors har inngått en avtale med EDB Business Partner for strategisk outsourcing av EDBs printvirksomhet i Norge og overtakelse av en rekke kunder fra denne aktiviteten. Avtalen medfører også at Strålfors vil fungere som underleverandør til EDB for print og konvoluttering både her i landet og i Sverige.

EDBs nordiske printvirksomheten håndterer årlig omlag 120 millioner brev. Avtalen innebærer at Strålfors overtar alt maskinelt utstyr og rundt 75 ansatte. Produksjonen vil bli flyttet til Strålfors’ virksomhet i Oslo i løpet av de neste ni månedene. 


– Strålfors er i dag blant de ledende i Norden innenfor informasjonslogistikk, hevder Steinar Høistad, Vice President Sales & Marketing for informasjonslogistikk. – Med denne beslutningen vil vi styrke vår posisjon i det nordiske markedet. Print og konvoluttering er kjernevirksomheter for vårt forretningsområde informasjonslogistikk, og for kundene betyr dette at de får en sterkere partner, uttaler han.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324