Strålfors ekspanderer i Sverige og Norge

PUBLISERT: 20 august 2009
OPPDATERT: 20 august

steinar-hoistad_web

Strålfors har inngått en avtale med EDB Business Partner for strategisk outsourcing av EDBs printvirksomhet i Norge og overtakelse av en rekke kunder fra denne aktiviteten. Avtalen medfører også at Strålfors vil fungere som underleverandør til EDB for print og konvoluttering både her i landet og i Sverige.

EDBs nordiske printvirksomheten håndterer årlig omlag 120 millioner brev. Avtalen innebærer at Strålfors overtar alt maskinelt utstyr og rundt 75 ansatte. Produksjonen vil bli flyttet til Strålfors’ virksomhet i Oslo i løpet av de neste ni månedene. 


– Strålfors er i dag blant de ledende i Norden innenfor informasjonslogistikk, hevder Steinar Høistad, Vice President Sales & Marketing for informasjonslogistikk. – Med denne beslutningen vil vi styrke vår posisjon i det nordiske markedet. Print og konvoluttering er kjernevirksomheter for vårt forretningsområde informasjonslogistikk, og for kundene betyr dette at de får en sterkere partner, uttaler han.

Les videre

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Plockmatic får nye eiere

Det svenske etterbehandlingsselskapet Plockmatic group får ny majoritetseier i Accent Equity. Kjøperen påpeker at Plockmatic vil vokse gjennom oppkjøpet.
FotoJet-422

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag