Strålfors ekspanderer i Sverige og Norge

steinar-hoistad_web

Strålfors har inngått en avtale med EDB Business Partner for strategisk outsourcing av EDBs printvirksomhet i Norge og overtakelse av en rekke kunder fra denne aktiviteten. Avtalen medfører også at Strålfors vil fungere som underleverandør til EDB for print og konvoluttering både her i landet og i Sverige.

EDBs nordiske printvirksomheten håndterer årlig omlag 120 millioner brev. Avtalen innebærer at Strålfors overtar alt maskinelt utstyr og rundt 75 ansatte. Produksjonen vil bli flyttet til Strålfors’ virksomhet i Oslo i løpet av de neste ni månedene. 


– Strålfors er i dag blant de ledende i Norden innenfor informasjonslogistikk, hevder Steinar Høistad, Vice President Sales & Marketing for informasjonslogistikk. – Med denne beslutningen vil vi styrke vår posisjon i det nordiske markedet. Print og konvoluttering er kjernevirksomheter for vårt forretningsområde informasjonslogistikk, og for kundene betyr dette at de får en sterkere partner, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *