Strålfors ekspanderer i Sverige og Norge

steinar-hoistad_web

Strålfors har inngått en avtale med EDB Business Partner for strategisk outsourcing av EDBs printvirksomhet i Norge og overtakelse av en rekke kunder fra denne aktiviteten. Avtalen medfører også at Strålfors vil fungere som underleverandør til EDB for print og konvoluttering både her i landet og i Sverige.

EDBs nordiske printvirksomheten håndterer årlig omlag 120 millioner brev. Avtalen innebærer at Strålfors overtar alt maskinelt utstyr og rundt 75 ansatte. Produksjonen vil bli flyttet til Strålfors’ virksomhet i Oslo i løpet av de neste ni månedene. 


– Strålfors er i dag blant de ledende i Norden innenfor informasjonslogistikk, hevder Steinar Høistad, Vice President Sales & Marketing for informasjonslogistikk. – Med denne beslutningen vil vi styrke vår posisjon i det nordiske markedet. Print og konvoluttering er kjernevirksomheter for vårt forretningsområde informasjonslogistikk, og for kundene betyr dette at de får en sterkere partner, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: