Strålfors ekspanderer i Sverige og Norge

steinar-hoistad_web

Strålfors har inngått en avtale med EDB Business Partner for strategisk outsourcing av EDBs printvirksomhet i Norge og overtakelse av en rekke kunder fra denne aktiviteten. Avtalen medfører også at Strålfors vil fungere som underleverandør til EDB for print og konvoluttering både her i landet og i Sverige.

EDBs nordiske printvirksomheten håndterer årlig omlag 120 millioner brev. Avtalen innebærer at Strålfors overtar alt maskinelt utstyr og rundt 75 ansatte. Produksjonen vil bli flyttet til Strålfors’ virksomhet i Oslo i løpet av de neste ni månedene. 


– Strålfors er i dag blant de ledende i Norden innenfor informasjonslogistikk, hevder Steinar Høistad, Vice President Sales & Marketing for informasjonslogistikk. – Med denne beslutningen vil vi styrke vår posisjon i det nordiske markedet. Print og konvoluttering er kjernevirksomheter for vårt forretningsområde informasjonslogistikk, og for kundene betyr dette at de får en sterkere partner, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: