Xerox med sort/hvitt volumpresse

PUBLISERT: 25 august 2009
OPPDATERT: 25 august

xerox-nuvera-200-ea_web

Den nylig lanserte Xerox Nuvera 200 EA har en utskriftskapasitet på 200 sider i minuttet. Ifølge Xerox er den utviklet spesielt for store utskriftsvolumer med høye krav til detaljer, høy utskriftskvalitet og skarpe gråtoner, som tekniske håndbøker, fakturaer og bøker.

Xerox Nuvera 200 EA er basert på plattformen Xerox Nuvera 288 EA. Systemet har en oppløsning på 4800 x 600 dpi og rasterkvaliteter opp til 156 lpi, og benytter Xerox’ patenterte EA-toner (Emulsion Aggregate).

Systemet produserer tosidige utskrifter ved hjelp av to utskriftsmotorer koblet sammen til ett system. En av fordelene med dette designet er at systemet fungerer selv om en av motorene er nedkoblet som følge av vedlikehold eller service.

Xerox Nuvera-familien består av systemer med trykkhastighet fra 100 til 288 sider i minuttet. Siste tilveksten i familien skal produsere trykksaker i full grafisk kvalitet og håndtere et bredt spekter av papirtyper. Det modulære systemet kan konfigureres etter behov og tilkobles løsninger som rullmater og ulike typer ferdiggjøringsløsninger.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676