Xerox med sort/hvitt volumpresse

xerox-nuvera-200-ea_web

Den nylig lanserte Xerox Nuvera 200 EA har en utskriftskapasitet på 200 sider i minuttet. Ifølge Xerox er den utviklet spesielt for store utskriftsvolumer med høye krav til detaljer, høy utskriftskvalitet og skarpe gråtoner, som tekniske håndbøker, fakturaer og bøker.

Xerox Nuvera 200 EA er basert på plattformen Xerox Nuvera 288 EA. Systemet har en oppløsning på 4800 x 600 dpi og rasterkvaliteter opp til 156 lpi, og benytter Xerox’ patenterte EA-toner (Emulsion Aggregate).

Systemet produserer tosidige utskrifter ved hjelp av to utskriftsmotorer koblet sammen til ett system. En av fordelene med dette designet er at systemet fungerer selv om en av motorene er nedkoblet som følge av vedlikehold eller service.

Xerox Nuvera-familien består av systemer med trykkhastighet fra 100 til 288 sider i minuttet. Siste tilveksten i familien skal produsere trykksaker i full grafisk kvalitet og håndtere et bredt spekter av papirtyper. Det modulære systemet kan konfigureres etter behov og tilkobles løsninger som rullmater og ulike typer ferdiggjøringsløsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: