Xerox med sort/hvitt volumpresse

PUBLISERT: 25 august 2009
OPPDATERT: 25 august

xerox-nuvera-200-ea_web

Den nylig lanserte Xerox Nuvera 200 EA har en utskriftskapasitet på 200 sider i minuttet. Ifølge Xerox er den utviklet spesielt for store utskriftsvolumer med høye krav til detaljer, høy utskriftskvalitet og skarpe gråtoner, som tekniske håndbøker, fakturaer og bøker.

Xerox Nuvera 200 EA er basert på plattformen Xerox Nuvera 288 EA. Systemet har en oppløsning på 4800 x 600 dpi og rasterkvaliteter opp til 156 lpi, og benytter Xerox’ patenterte EA-toner (Emulsion Aggregate).

Systemet produserer tosidige utskrifter ved hjelp av to utskriftsmotorer koblet sammen til ett system. En av fordelene med dette designet er at systemet fungerer selv om en av motorene er nedkoblet som følge av vedlikehold eller service.

Xerox Nuvera-familien består av systemer med trykkhastighet fra 100 til 288 sider i minuttet. Siste tilveksten i familien skal produsere trykksaker i full grafisk kvalitet og håndtere et bredt spekter av papirtyper. Det modulære systemet kan konfigureres etter behov og tilkobles løsninger som rullmater og ulike typer ferdiggjøringsløsninger.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Robotene kommer!

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen.
– Vi fortsetter robotiseringen både i Norge og i Sverige og har nå installert robot nr. 11 i rekken på få år, heter det i en pressemelding fra Ålgård Offset.
aalgard_roboter

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi