Oppgradert kontrollverktøy for fleksotrykk

Britiske Troika Systems har utviklet et nytt måleverktøy for sin Anicam-løsning, et kontrollverktøy for aniloksvalser. Det nye verktøyet skal ifølge produsenten gi bedre kontroll av smalbanede og bredere fleksotrykkpresser. Det er tilgjengelig i to modeller; Anicam-P og Anicam-M. P-modellen retter seg i hovedsak mot fleksotrykkerier, mens M-modellen er beregnet på produsenter av aniloksvalser. Den skal også kunne benyttes ved mer komplekse graveringer.
Anicam-P vil nå være enda bedre egnet til overvåking av slitasje og smuss på aniloksvalsene. Til og med offsettrykkerier som benytter inline-lakkverk, kan nyttiggjøre seg Anicam-P. Troika hevder at flertallet av lakkverkene i offsetpresser i utgangspunktet er basert på fleksoteknologi. Måleinstrumentene skal fungere godt for blant annet Heidelbergs fargeverk Anicolor samt for KBA Cortina, Karat og Rapida G.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: