Oppgradert kontrollverktøy for fleksotrykk

PUBLISERT: 31 august 2009
OPPDATERT: 31 august

Britiske Troika Systems har utviklet et nytt måleverktøy for sin Anicam-løsning, et kontrollverktøy for aniloksvalser. Det nye verktøyet skal ifølge produsenten gi bedre kontroll av smalbanede og bredere fleksotrykkpresser. Det er tilgjengelig i to modeller; Anicam-P og Anicam-M. P-modellen retter seg i hovedsak mot fleksotrykkerier, mens M-modellen er beregnet på produsenter av aniloksvalser. Den skal også kunne benyttes ved mer komplekse graveringer.
Anicam-P vil nå være enda bedre egnet til overvåking av slitasje og smuss på aniloksvalsene. Til og med offsettrykkerier som benytter inline-lakkverk, kan nyttiggjøre seg Anicam-P. Troika hevder at flertallet av lakkverkene i offsetpresser i utgangspunktet er basert på fleksoteknologi. Måleinstrumentene skal fungere godt for blant annet Heidelbergs fargeverk Anicolor samt for KBA Cortina, Karat og Rapida G.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280