Mer speilrefleks for pengene

PUBLISERT: 3 september 2009
OPPDATERT: 3 september

canon_eos7D

Canon lanserte 1. september sitt nye digitale speilreflekskamera – EOS 7D. Kameraet retter seg mot det Canon betegner som entusiastsegmentet, og vil ligge i prisklassen rundt kr. 18.500,- (kun kamerahus), og vil komme i salg i løpet av september. En ny 18 MP CMOS-brikke med to DIGIC-prosessorer skal gi høy bildekvalitet under alle forhold, også ved krevende lysforhold, for her kan man skru ISO-hjulet helt til 12800. Med serieopptak av opptil 8 bilder i sekundet er det trolig flere enn entusiastiske amatører som vil ta den nye EOS-modellen i bruk. Trenden de senere årene er at stadig flere profesjonelle brukere, som tidsskriftsredaksjoner, nettredaksjoner, markeds- og informasjonsavdelinger med flere tar bilder selv, og digitalt speilrefleks er høyaktuelt for disse målgruppene. En detalj som innebygd trådløs blitsstyring viser at dette er en modell som også retter seg mot brukere med kunnskap om avansert lyssetting. Med denne integrerte funksjonen kan flere blitser styres trådløst fra kameraet. Canon fremhever også sitt nye målesystem Focus Colour Luminance (iFCL), som skal gi intelligent måling av fokus, farger og lysstyrke over 63-soner.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie