Nytt medlem i Mutoh-familien

Mutoh-medlem

Mutoh har utviklet den nye storformatskriveren Viper Extreme. Den er tilgjengelig i to produksjonsformater; 1651 mm eller 2240 mm. I modus for høyeste kvalitet håndterer den et produksjonsvolum på 37 kvadratmeter i timen. Ved maksimal hastighet er det mulig å oppnå 77 kvadratmeter i timen. Produsenten legger vekt på at Viper Extreme er utviklet for volumproduksjon og har høy automatiseringsgrad. Det er i stor grad takket være den motoriserte rullmateren, som kan håndtere opp til 100 kilos ruller. Maskinen kan produsere på alle vanlige sublimeringspapirtyper, helt ned til den tynneste kvaliteten på kun 70 gram. Høyeste oppløsning er 1440 x 1440 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *