Nytt medlem i Mutoh-familien

Mutoh-medlem

Mutoh har utviklet den nye storformatskriveren Viper Extreme. Den er tilgjengelig i to produksjonsformater; 1651 mm eller 2240 mm. I modus for høyeste kvalitet håndterer den et produksjonsvolum på 37 kvadratmeter i timen. Ved maksimal hastighet er det mulig å oppnå 77 kvadratmeter i timen. Produsenten legger vekt på at Viper Extreme er utviklet for volumproduksjon og har høy automatiseringsgrad. Det er i stor grad takket være den motoriserte rullmateren, som kan håndtere opp til 100 kilos ruller. Maskinen kan produsere på alle vanlige sublimeringspapirtyper, helt ned til den tynneste kvaliteten på kun 70 gram. Høyeste oppløsning er 1440 x 1440 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: