Adobe med Camera Raw 5.5 og Lightroom 2.5

Ny oppdatering av Adobe Photoshop gir støtte for råformat fra de nyeste digitalkameraene.

Adobe Systems slipper de endelige versjonene av Photoshop Camera Raw 5.5, Photoshop Lightroom 2.5 samt DNG Converter 5.5. Disse støtter råformat fra kameramodellene Nikon D300s, Nikon D3000, Olympus E-P1, Panasonic DMC-FZ35 og Panasonic DMC-GF1.
Adobe oppøyser at Camera Raw 5.5 også inneholder en korrigering av demosaic-algoritmen i råformatkonverteringen for kameraer med Bayer-sensor. Adobe Photoshop Lightroom 2 skal gjøre det enklere å importere, bearbeide, håndtere og presentere bilder. Plug-in-modulen Photoshop Camera Raw skal gi bedre fleksibilitet i bildebehandlingen ved at man i Photoshop enkelt kan håndtere bilder i råformat fra et stort antall digitalkameraer.

Brukere av Adobe Photoshop Lightroom 2.5 kan kostnadsfritt laste ned en oppdatering av programmet. Oppdatering til Photoshop Camera Raw 5.5 finnes tilgjengelig kostnadsfritt for brukere av Photoshop CS4, Photoshop Elements 7, Premiere Elements 7 og Photoshop Elements 6 for Mac. DNG Converter 5.5 kan lastes ned av alle som har nettilkobling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *