Mer kraft i ECRM Ripmate 8.1

ECRM oppdaterer arbeidsflyten Ripmate til versjon 8.1. Ifølge selskapet har de videreutviklet både ytelse og funksjonalitet for å forbedre håndteringen av PDF-basert arbeidsflyt. Versjon 8.1 støtter PDF 1.7, PDF/X-4 og jpeg 2000. Brukerne kan nå prosessere PDF-filer direkte i rippen via såkalte «hot folders» som er tilgjengelig via utskriftsmenyen. Det er også mulig å flytte PDF-filer direkte fra den nyeste Acrobat-versjonen til rippen. Ripmate kan nå håndtere rastrerte bilder raskere ved at de lagres i rippen, noe som er spesielt nyttig i en PDF-basert produksjonsflyt. Sider med identiske bilder, eksempelvis bakgrunnsbilder, kan behandles raskere fordi de kun prosesseres én gang. Trenger du mye datakraft, kan du dra nytte av at den nyeste Ripmate-versjonen har støtte for flerkjerneprosessorer. I tillegg kan programmet kjøres på en 64-bits Windows-maskin.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: