Mer kraft i ECRM Ripmate 8.1

ECRM oppdaterer arbeidsflyten Ripmate til versjon 8.1. Ifølge selskapet har de videreutviklet både ytelse og funksjonalitet for å forbedre håndteringen av PDF-basert arbeidsflyt. Versjon 8.1 støtter PDF 1.7, PDF/X-4 og jpeg 2000. Brukerne kan nå prosessere PDF-filer direkte i rippen via såkalte «hot folders» som er tilgjengelig via utskriftsmenyen. Det er også mulig å flytte PDF-filer direkte fra den nyeste Acrobat-versjonen til rippen. Ripmate kan nå håndtere rastrerte bilder raskere ved at de lagres i rippen, noe som er spesielt nyttig i en PDF-basert produksjonsflyt. Sider med identiske bilder, eksempelvis bakgrunnsbilder, kan behandles raskere fordi de kun prosesseres én gang. Trenger du mye datakraft, kan du dra nytte av at den nyeste Ripmate-versjonen har støtte for flerkjerneprosessorer. I tillegg kan programmet kjøres på en 64-bits Windows-maskin.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: