Mer kraft i ECRM Ripmate 8.1

PUBLISERT: 15 september 2009
OPPDATERT: 15 september

ECRM oppdaterer arbeidsflyten Ripmate til versjon 8.1. Ifølge selskapet har de videreutviklet både ytelse og funksjonalitet for å forbedre håndteringen av PDF-basert arbeidsflyt. Versjon 8.1 støtter PDF 1.7, PDF/X-4 og jpeg 2000. Brukerne kan nå prosessere PDF-filer direkte i rippen via såkalte «hot folders» som er tilgjengelig via utskriftsmenyen. Det er også mulig å flytte PDF-filer direkte fra den nyeste Acrobat-versjonen til rippen. Ripmate kan nå håndtere rastrerte bilder raskere ved at de lagres i rippen, noe som er spesielt nyttig i en PDF-basert produksjonsflyt. Sider med identiske bilder, eksempelvis bakgrunnsbilder, kan behandles raskere fordi de kun prosesseres én gang. Trenger du mye datakraft, kan du dra nytte av at den nyeste Ripmate-versjonen har støtte for flerkjerneprosessorer. I tillegg kan programmet kjøres på en 64-bits Windows-maskin.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag