Nye plater fra Fujifilm

n44422 - brillia_web

Fujifilm Brillia HD PRO-T2 er betegnelsen på en ny og forbedret kjemifri plate i PRO-T-serien. Ifølge produsenten har platen neste generasjon overflate, noe som gir flere fordeler.
PRO-T2 har samme tekniske spesifikasjoner som sin forgjenger, PRO-T, men den nye overflaten skal gi bedre eksponeringsspillerom og bedre ytelse i trykkpressen. I tillegg sier Fujifilm at trykkestarten effektiviseres med denne platen. Fujifilm lanserer også en ny termisk plate for avisproduksjon, med betegnelsen Brillia LH-NN2. Denne ble det informert om allerede under Ifra i 2008, og den er utviklet spesielt for produksjon med 830 nm laserdiode. Ifølge Fujifilm gir Brillia-platen bedre stabilitet, og som følge av at den benytter selskapets Multigrain teknologi, oppnår man redusert fargespill og forbedret farge/vannbalanse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: