Nye plater fra Fujifilm

n44422 - brillia_web

Fujifilm Brillia HD PRO-T2 er betegnelsen på en ny og forbedret kjemifri plate i PRO-T-serien. Ifølge produsenten har platen neste generasjon overflate, noe som gir flere fordeler.
PRO-T2 har samme tekniske spesifikasjoner som sin forgjenger, PRO-T, men den nye overflaten skal gi bedre eksponeringsspillerom og bedre ytelse i trykkpressen. I tillegg sier Fujifilm at trykkestarten effektiviseres med denne platen. Fujifilm lanserer også en ny termisk plate for avisproduksjon, med betegnelsen Brillia LH-NN2. Denne ble det informert om allerede under Ifra i 2008, og den er utviklet spesielt for produksjon med 830 nm laserdiode. Ifølge Fujifilm gir Brillia-platen bedre stabilitet, og som følge av at den benytter selskapets Multigrain teknologi, oppnår man redusert fargespill og forbedret farge/vannbalanse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: