Nye plater fra Fujifilm

n44422 - brillia_web

Fujifilm Brillia HD PRO-T2 er betegnelsen på en ny og forbedret kjemifri plate i PRO-T-serien. Ifølge produsenten har platen neste generasjon overflate, noe som gir flere fordeler.
PRO-T2 har samme tekniske spesifikasjoner som sin forgjenger, PRO-T, men den nye overflaten skal gi bedre eksponeringsspillerom og bedre ytelse i trykkpressen. I tillegg sier Fujifilm at trykkestarten effektiviseres med denne platen. Fujifilm lanserer også en ny termisk plate for avisproduksjon, med betegnelsen Brillia LH-NN2. Denne ble det informert om allerede under Ifra i 2008, og den er utviklet spesielt for produksjon med 830 nm laserdiode. Ifølge Fujifilm gir Brillia-platen bedre stabilitet, og som følge av at den benytter selskapets Multigrain teknologi, oppnår man redusert fargespill og forbedret farge/vannbalanse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: