Fujifilm med støtte for flere digitalpresser

Fujifilm har offentliggjort at deres arbeidsflyt for krysspublisering, XMF, er oppgradert til versjon 2.1. Der finner vi en rekke nye funksjoner, som støtte for flere digitalpresser, forbedret utskytning og digitale arbeidssedler. XMF 2.1 kan benyttes med flere digitale presser, blant annet HP Indigo 3500, 5500 og 7000. Forbedret støtte for arbeidssedler betyr at det nå er mulig å legge til egne markeringer i JDF-baserte utskytningsverktøy og kontrollstrips for prøvetrykk. XMF er bygget rundt JDF og Adobe PDF Print Engine, kombinert med bildehåndtering, utskytning og automatiserte funksjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: