Extensis Portfolio for webverktøy

Extensis’ verktøy for innholdshåndtering, Portfolio Server, får i sin nyeste versjon både ny Java-plattform, webklienter og raskere motor. I versjon 9 har Extensis lagt til en webklient i form av Adobe Flex. Den gjør det mulig for brukerne å katalogisere, søke, redigere og konvertere flere filer samtidig, samt automatisere prosesser, alt via nettet. I tillegg inngår verktøyet Net Publish, der brukerne kan dele ut ressurser direkte til prosjektgrupper eller enkeltpersoner via Internett. Også serveradministrasjonen kan nå styres via Internett. Portfolio Server 9 er i tillegg utstyrt med Adobe XMP Toolkit, slik at man kan lese og skrive metadata via ulike programmer. Extensis Portfolio Server 9 koster rundt USD 6000 pluss USD 315 per bruker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: