Extensis Portfolio for webverktøy

Extensis’ verktøy for innholdshåndtering, Portfolio Server, får i sin nyeste versjon både ny Java-plattform, webklienter og raskere motor. I versjon 9 har Extensis lagt til en webklient i form av Adobe Flex. Den gjør det mulig for brukerne å katalogisere, søke, redigere og konvertere flere filer samtidig, samt automatisere prosesser, alt via nettet. I tillegg inngår verktøyet Net Publish, der brukerne kan dele ut ressurser direkte til prosjektgrupper eller enkeltpersoner via Internett. Også serveradministrasjonen kan nå styres via Internett. Portfolio Server 9 er i tillegg utstyrt med Adobe XMP Toolkit, slik at man kan lese og skrive metadata via ulike programmer. Extensis Portfolio Server 9 koster rundt USD 6000 pluss USD 315 per bruker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: