LED UV med bedre ytelse

n44501 - peak led uv_web

Den amerikanske leverandøren Air Motion Systems er i gang med ett nytt høykapasitets LED-basert UV-system. Det skal fungere sammen med både digital, offset og fleksografisk produksjon. Systemet Peak LED-UV er basert på en chip-plattform som i følge selskapet skal gi dobbelt så høy stråleeffekt som dagens LED-baserte UV-systemer. I tillegg skal systemet kreve kun 20 prosent av den energien som kreves for å drive en konvensjonell kvikksølvbasert lampe. Den patenterte teknologien er et nytt skritt fremover innenfor et område som på mange måter fremdeles befinner seg på forsknings- og utviklingsavdelinger rundt om i verden. De viktigste fordelene ved den nye teknologien skal være lavere strømforbruk, redusert varmeutvikling og lengre levetid for LED-lampen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: