Fremgang for Amber

n44503 - arctic amber_web

Til tross for konjunktursvingningene har Arctic Paper suksess med sitt Amber-sortiment, og spesielt stor har fremgangen vært i Sverige. Ifølge selskapet blir det betydelig salgsvekst fra 2008 til 2009.
– Tosifret vekst for en papirkvalitet fra ett år til et annet, det er veldig bra. Når veksten i tillegg har skjedd gjennom 2009, med dagens lavkonjunktur, er vi ekstra fornøyd, uttaler Curt Colmenius, salgssjef for Arctic Paper Sverige. Kvaliteten på «søsterproduktet» til Amber Graphic, Amber Preprint, ble oppgradert for et år siden med høyere hvithet og bedre dekkevne. Salget av papiret har deretter økt med 30 prosent, og selskapet mener suksessen kan tilskrives kvalitetsforbedring og ambisiøst miljøarbeid. Den siste nyheten på miljøfronten for Arctic Paper er at Amber Preprint nå tilfredsstiller kriteriene for det nordiske Svanemerket.
– I tider med alvorlige økonomiske nedgangstider, er det lett å bare se på de økonomiske resultatene og miste fokus på miljøspørsmålene. Vi i Arctic Paper har miljøet høyt på dagsordenen som tidligere, uttaler markedsdirektør Hans Karlander hos Arctic Paper. – Vi har hatt god vekst i Norge også, men ikke like voldsomt som i Sverige, kommenterer salgssjef i Arctic Paper Norge, Morten Skårerverket.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: