Tandempresse fra Xerox

xerox_dobbelpresse1_web-128x22

Xerox har nylig lansert det de selv hevder er verdens mest produktive arkbaserte digitale fargetrykkpresse. I virkeligheten er det ikke én ny maskin, men to iGen4 110-maskiner som kjører i tandem, noe som ikke overraskende gir dobbel hastighet.
Den nye løsningen bærer navnet Xerox iGen4 220 Perfecting Press, og består altså av to iGen4 110 trykkpresser i tandemdrift. Ved å integrere to iGen4 110-maskiner i én produksjonslinje kan systemet produsere opp til 220 trykk per minutt, og et månedlig volum på opptil syv millioner trykk. Fra Xerox fremheves det at den nye maskinen er mer kompakt enn om man plasserer to iGen4 110-maskiner side ved side, og at samme ferdiggjøringsmodul kan behandle jobber fra begge.
– Xerox iGen4 220 vil appellere til kunder som er opptatt av rask omløpstid og ekstrem høy produktivitet til lavere kostnader, både direkte og indirekte, sier markedssjef for PSG i Xerox, Roger Wiig.
Kunder med en iGen4 110-trykkpresse kan oppgradere til iGen4 220 og dermed doble kapasiteten. Tandemarkitekturen er basert på den som benyttes i sorthvitt-systemet Xerox Nuvera 288. Systemet leveres med inline spektrofotometer som standard, for å automatisere oppgaver som kalibrering og kontroll av farger.
iGen4 220 Perfecting Press vil bli drevet av FreeFlow Print Server-teknologi, integrert med FreeFlow Output Manager, som sikrer effektiv arbeidsflyt. Systemet kan leveres med en rekke etterbehandlingsalternativer.
For deg som trenger dobbel kapasitet i dag, er det nødvendig å smøre seg med litt tålmodighet. Den nye iGen4 220 Perfecting Press vil ikke være tilgjengelig før i 2. kvartal neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: