Tandempresse fra Xerox

xerox_dobbelpresse1_web-128x22

Xerox har nylig lansert det de selv hevder er verdens mest produktive arkbaserte digitale fargetrykkpresse. I virkeligheten er det ikke én ny maskin, men to iGen4 110-maskiner som kjører i tandem, noe som ikke overraskende gir dobbel hastighet.
Den nye løsningen bærer navnet Xerox iGen4 220 Perfecting Press, og består altså av to iGen4 110 trykkpresser i tandemdrift. Ved å integrere to iGen4 110-maskiner i én produksjonslinje kan systemet produsere opp til 220 trykk per minutt, og et månedlig volum på opptil syv millioner trykk. Fra Xerox fremheves det at den nye maskinen er mer kompakt enn om man plasserer to iGen4 110-maskiner side ved side, og at samme ferdiggjøringsmodul kan behandle jobber fra begge.
– Xerox iGen4 220 vil appellere til kunder som er opptatt av rask omløpstid og ekstrem høy produktivitet til lavere kostnader, både direkte og indirekte, sier markedssjef for PSG i Xerox, Roger Wiig.
Kunder med en iGen4 110-trykkpresse kan oppgradere til iGen4 220 og dermed doble kapasiteten. Tandemarkitekturen er basert på den som benyttes i sorthvitt-systemet Xerox Nuvera 288. Systemet leveres med inline spektrofotometer som standard, for å automatisere oppgaver som kalibrering og kontroll av farger.
iGen4 220 Perfecting Press vil bli drevet av FreeFlow Print Server-teknologi, integrert med FreeFlow Output Manager, som sikrer effektiv arbeidsflyt. Systemet kan leveres med en rekke etterbehandlingsalternativer.
For deg som trenger dobbel kapasitet i dag, er det nødvendig å smøre seg med litt tålmodighet. Den nye iGen4 220 Perfecting Press vil ikke være tilgjengelig før i 2. kvartal neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: