Et nytt bransjeperspektiv!

De to bransjeveteranene Bjørn Hopland (tv) og Per Andresen (th) besøkte AGIs stand etter første messedag. Begge har lang erfaring fra rekruttering og undervisning og er egentlig pensjonister, men jobber fortsatt noe på konsulentbasis.

– Vi måtte jo innom tidenes mest digitale publiserings-evenement i Norge. – Det egentlig helt utrolig hvor mye vi har sett av nye løsninger her, kommenterte Hopland. – Vi som har vært med i så mange år har opplevd en dramatisk utvikling de siste ti årene. Jeg synes utviklingen er både Bransjeveteraner for webspennende og riktig, sa Per Andresen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: