I dag åpner «Grafiske Dager 2009»!

I dag åpner «Grafiske Dager 2009» i Norges Varemesse på Lillestrøm. Nærmere 40 utstillere viser det siste og nyeste innenfor digitaltrykk, programvare, arbeidsflyt, ferdiggjøring, etterbehandling, storformat og mye annet.

Oslo-Kongress-1a-300x198Det er AGI som arrangerer Grafiske Dager og det er  andre gang messen blir arrangert, men første gang utstillere og besøkende inntar hallene på Lillestrøm.

De mange utstillerne vil få godt besøk, det er flere enn 1500 individer som har meldt sin tilstedeværelse på utstillingen, og mange hundre av disse har meldt seg på ett eller flere av de mange foredragene som går både onsdag og torsdag.

Du kan fortsatt komme, vær rask og registrer deg på www.grafiskedager.no, så rekker du kanskje noen timer i dag eller kanskje hele dagen i morgen?

Velkommen skal du være!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: