Trykker for de folkevalgte

stortinget1_web

Yngve Gramsett (i midten) fra Stortingets hustrykkeri var blant de første som besøkte Grafiske Dager onsdag formiddag. Han er grafisk designer, og ønsket blant annet å se nærmere på Oces dokumentflytsystem Prisma Prepare. Dette systemet er utviklet for produksjonstilpasning av PDF-filer, i form av innstilling av format, ferdiggjøringsmuligheter og annet. – Vi har en rekke produksjonsløsninger fra Oce, og det er interessant å se på mulighetene for å optimalisere dokumentflyten. Hustrykkeriet teller sju medarbeidere og ligger i Nedre Vollgate, og der vi håndterer en stor del av Stortingets grafiske behov, fortalte Gramsett, som også kunne fortelle at det kopieres store dokumentmengder på Løvebakken. – Stortinget har rundt 50 kopimaskiner. De siste årene har disse vært fra Oce, men de neste årene vil det være Canon-maskiner, la han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: