Trykker for de folkevalgte

stortinget1_web

Yngve Gramsett (i midten) fra Stortingets hustrykkeri var blant de første som besøkte Grafiske Dager onsdag formiddag. Han er grafisk designer, og ønsket blant annet å se nærmere på Oces dokumentflytsystem Prisma Prepare. Dette systemet er utviklet for produksjonstilpasning av PDF-filer, i form av innstilling av format, ferdiggjøringsmuligheter og annet. – Vi har en rekke produksjonsløsninger fra Oce, og det er interessant å se på mulighetene for å optimalisere dokumentflyten. Hustrykkeriet teller sju medarbeidere og ligger i Nedre Vollgate, og der vi håndterer en stor del av Stortingets grafiske behov, fortalte Gramsett, som også kunne fortelle at det kopieres store dokumentmengder på Løvebakken. – Stortinget har rundt 50 kopimaskiner. De siste årene har disse vært fra Oce, men de neste årene vil det være Canon-maskiner, la han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: