Ny fotoweb treffer flere enn aviser

fotoware1_web

Fotoweb 6.5 fra norske Fotoware ble lansert 5. oktober, og vist for første gang under Grafiske Dager. Denne nettløsningen egner seg for redaksjoner, markedsavdelinger og andre med behov for å dele bilder og andre filer mellom mange brukere. Grete Halvorsen fra Fotoware forteller at vi finner de viktigste forbedringene innenfor design og funksjonalitet. – Mange vil sette pris på bedre verktøy for å zoome inn i bilder, i tillegg er det nå enklere å administrere løsningen, fortalte hun. På Lillestrøm viste Fotoware også en betaversjon av Fotoware 7.0, som offisielt lanseres 23. november. Den gir blant annet full tilgang til å bla i PDF-filer og kan også håndtere videofiler. – Vi ønsker å nå markeder utenfor avismarkedet, understreket Grete Halvorsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: