Ny fotoweb treffer flere enn aviser

PUBLISERT: 9 oktober 2009
OPPDATERT: 9 oktober

fotoware1_web

Fotoweb 6.5 fra norske Fotoware ble lansert 5. oktober, og vist for første gang under Grafiske Dager. Denne nettløsningen egner seg for redaksjoner, markedsavdelinger og andre med behov for å dele bilder og andre filer mellom mange brukere. Grete Halvorsen fra Fotoware forteller at vi finner de viktigste forbedringene innenfor design og funksjonalitet. – Mange vil sette pris på bedre verktøy for å zoome inn i bilder, i tillegg er det nå enklere å administrere løsningen, fortalte hun. På Lillestrøm viste Fotoware også en betaversjon av Fotoware 7.0, som offisielt lanseres 23. november. Den gir blant annet full tilgang til å bla i PDF-filer og kan også håndtere videofiler. – Vi ønsker å nå markeder utenfor avismarkedet, understreket Grete Halvorsen.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1