Verdenslansering med lateks

gregersen1_web-98x128

Lateksdamene vakte utvilsomt oppmerksomhet, men det gjorde også storformatskriveren damene var innleid for å promotere. Jens M. Børgund hos Gregersen hadde jobbet hardt for å skaffe den splitter nye HP-maskinen til Grafiske Dager. – Den er kun vist i ett land tidligere, og vi tar det som et signal om at det norske markedet er interessant for HP. I motsetning til mange andre land, er det også investeringslyst her i landet, påpekte han. Den nye HP Designjet L2550 produserer med 100 prosent vannbasert blekk basert på lateks. Det benyttes termisk teknologi fremfor piezo, og både maskin og blekk er svanemerket fra produsenten. En annen unik funksjon ved maskinen er at skriverhodet er vedlikeholdsfritt, i den forstand at det er en forbruksdel som kunden selv skifter. Både vedlikehold og miljøegenskaper bør derfor være på et forbilledlig nivå.
Også kvaliteten imponerer, ikke minst ved produksjon på lyskassefilm, som er totalt fritt for banding. Gregersen-teamet har derfor stor tro på at markedet vil applaudere den nye HP-skriveren. – I motsetning til PVC-materialer, som på ingen måte er miljøvennlige, gjør denne maskinen det mulig å produsere 100 prosent resirkulerbart materiell på en rimelig og høykvalitets måte, sa Jens M. Børgund.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: