Bedre fargehåndtering fra Pitney Bowes

n44523-pitney-bowes_web-128x84

Fargespesialisten CMI skal hjelpe Pitney Bowes i arbeidet med å gi kundene bedre fargeverktøy. Det er spesielt Pitney Bowes’ VIP-system som gjennom et nyutviklet system skal gi bedre ICC-støtte for RGB, CMYK og spotfarger. – I dag forstår bedriftene betydningen av farger som hjelpemiddel for å øke salget, kvitte seg med fortrykte skjemaer og forbedre sin kundeservice, sier Tim Moylan, sjef for Pitney Bowes Emtex Software. Han mener en kvalitativ fargebehandling også innebærer store utfordringer for trykkerier og servicebyråer. – Sammen med CMI har vi utviklet en løsning som skal gi både fleksibilitet og pålitelighet, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: