Pdf-redigering direkte i arbeidsflyten

Kodak har utviklet en «plugin» som gjør det mulig å redigere PDF-filer fra Prinergy direkte i applikasjonene Photoshop og Illustrator. Når redigeringen er utført, kan man enkelt sende filene tilbake til arbeidsflyten. Prinergy PDF File Editor er et slags «siste minutt-verktøy», der brukerne for eksempel kan korrigere skrivefeil i allerede fremstilte pdf-filer, komplett med endringshistorikk og metadata, og deretter eksportere tilbake den korrigerte pdf-filen til Prinergy. Programvaren installeres automatisk som et tilvalg i Kodak Prinergy Connect, Power Pack og Digital Workflow 5.0.3.1 og 5.1.1.0.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: