Pdf-redigering direkte i arbeidsflyten

Kodak har utviklet en «plugin» som gjør det mulig å redigere PDF-filer fra Prinergy direkte i applikasjonene Photoshop og Illustrator. Når redigeringen er utført, kan man enkelt sende filene tilbake til arbeidsflyten. Prinergy PDF File Editor er et slags «siste minutt-verktøy», der brukerne for eksempel kan korrigere skrivefeil i allerede fremstilte pdf-filer, komplett med endringshistorikk og metadata, og deretter eksportere tilbake den korrigerte pdf-filen til Prinergy. Programvaren installeres automatisk som et tilvalg i Kodak Prinergy Connect, Power Pack og Digital Workflow 5.0.3.1 og 5.1.1.0.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: