Fargeleverandør vant Premier Print Awards

n44529-toyo_web-121x128

Toyo Ink Group er tildelt en pris for beste produkt i sin kategori, i den amerikanske Premier Print Awards. Fargeprodusenten fikk prisen for sitt bidrag i kategorien spesialfarger og lakk.
Premier Print Awards er en av bransjens største konkurranser, og den arrangeres årlig av bransjeorganisasjonen Printing Industries of America. I år mottok de mer enn 3600 bidrag fra 14 land. Vinneren i hver kategori er tildelt en pris.
Det var Toyo Ink Groups kalender «Live With …» som vant prisen, og den ble fremstilt for å inspirere verden til å forbedre miljøet. Mye av formgivningsarbeidet er utført av den japanske designeren U. G. Sato, som bruker sterke og lekne bilder. Flere offset- og spesialteknikker er kombinert ved produksjonen av kalenderen, der det blant annet benyttes crepe-paper, perlemoreffekter og fluoriserende farge. Samarbeidspartnere for produksjonen var de japanske trykkeriene Toppan Printing og Fukuju Sangyo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: