Fargeleverandør vant Premier Print Awards

n44529-toyo_web-121x128

Toyo Ink Group er tildelt en pris for beste produkt i sin kategori, i den amerikanske Premier Print Awards. Fargeprodusenten fikk prisen for sitt bidrag i kategorien spesialfarger og lakk.
Premier Print Awards er en av bransjens største konkurranser, og den arrangeres årlig av bransjeorganisasjonen Printing Industries of America. I år mottok de mer enn 3600 bidrag fra 14 land. Vinneren i hver kategori er tildelt en pris.
Det var Toyo Ink Groups kalender «Live With …» som vant prisen, og den ble fremstilt for å inspirere verden til å forbedre miljøet. Mye av formgivningsarbeidet er utført av den japanske designeren U. G. Sato, som bruker sterke og lekne bilder. Flere offset- og spesialteknikker er kombinert ved produksjonen av kalenderen, der det blant annet benyttes crepe-paper, perlemoreffekter og fluoriserende farge. Samarbeidspartnere for produksjonen var de japanske trykkeriene Toppan Printing og Fukuju Sangyo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: