To nye Versacamm-modeller

n44530-versacamm_web-128x80

To nye skjæreskrivere i Versacamm-serien er straks klare. Modellene SP-540i og SP-300i kan håndtere henholdsvis 54 og 30 tommers utskriftsbredde, og er typiske inngangsmodeller for trykkerier som vil i gang med storformatproduksjon. Maskinene er egnet for produksjon av skilt, bannere, overføringsmaterialer, etiketter, klistremerker, kjøretøysgrafikk og annet. Ifølge Roland DG er hastigheten opptil 50 prosent høyere enn hos tidligere modeller. Funksjonen Print 6 Cut er innebygd i skriverne, noe som blant annet skal forenkle etikettproduksjon. Begge bruker Eco-Sol Max-blekk.

De nye modellene kan benyttes både til innendørs- og utendørsformål, og kan håndtere papirruller på 30 eller 20 kilo. Inkludert i pakken finner vi rip-programvaren Roland Versa Works. Selskapet lanserte også nylig den LED-baserte UV-skriveren Lec-330. Det er en 30-tommers modell med støtte for CMYK, hvitt trykk og lakk. Denne er svært fleksibel når det gjelder trykkmaterialer, blant annet kan man trykke på papir, folie, lær, papp, plast, polykarbonat og andre materialer med inntil én millimeter tykkelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: