To nye Versacamm-modeller

n44530-versacamm_web-128x80

To nye skjæreskrivere i Versacamm-serien er straks klare. Modellene SP-540i og SP-300i kan håndtere henholdsvis 54 og 30 tommers utskriftsbredde, og er typiske inngangsmodeller for trykkerier som vil i gang med storformatproduksjon. Maskinene er egnet for produksjon av skilt, bannere, overføringsmaterialer, etiketter, klistremerker, kjøretøysgrafikk og annet. Ifølge Roland DG er hastigheten opptil 50 prosent høyere enn hos tidligere modeller. Funksjonen Print 6 Cut er innebygd i skriverne, noe som blant annet skal forenkle etikettproduksjon. Begge bruker Eco-Sol Max-blekk.

De nye modellene kan benyttes både til innendørs- og utendørsformål, og kan håndtere papirruller på 30 eller 20 kilo. Inkludert i pakken finner vi rip-programvaren Roland Versa Works. Selskapet lanserte også nylig den LED-baserte UV-skriveren Lec-330. Det er en 30-tommers modell med støtte for CMYK, hvitt trykk og lakk. Denne er svært fleksibel når det gjelder trykkmaterialer, blant annet kan man trykke på papir, folie, lær, papp, plast, polykarbonat og andre materialer med inntil én millimeter tykkelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *