Programvare for standardisering

Den nye programvaren Alwan Print Standardiser er utviklet for trykkerier som ønsker å trykke i overensstemmelse med internasjonale standarder, uten å måtte investere i nytt utstyr. Ifølge selskapet bidrar Print Standardiser til å oppnå en stabil produksjon som oppfyller internasjonale standarder som ISO 12647-2. Det er selskapet Alwan Color Expertise som står bak programvaren, og de forteller at man kan bruke Print Standardiser sammen med løsninger som Intelli Trax, ATS, Komori DCS II og Heidelberg Image Control. Print Standardiser har funksjoner som dynamisk pressekalibrering (DPC), en teknologi for automatisk kompensering for punktstigning, et område som er et av de vanskeligste å kontrollere og stabilisere i produksjonen. DPC sporer punktstigningen for hver trykk-/papirkombinasjon. Deretter beregnes korrigeringer som automatisk benyttes i output-filen eller kan eksporteres direkte til platesetteren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: