Esko Artwork ekspanderer i Norden

Esko Artwork har utnevnt David Joelsen til ny salgssjef for Skandinavia. Hans mål er blant annet å videreutvikle kanaler og team i de nordiske landene. Danske David Joelsen har 20 års fartstid i selskapet, og har de siste åtte årene arbeidet med etablering av Esko Artworks distribusjonsnett i Øst-og Sentral-Europa. – Jeg er veldig glad for å få dette ansvaret og for å kunne arbeide med et så sterkt team, sier han. Joelsen skal fremdeles ha ansvaret som salgssjef for Øst-og Sentral-Europa, hvor Esko Artwork har hatt stor vekst. – Det er mange synergier mellom regionene, og jeg tror at samarbeidet mellom dem kan vokse ytterligere, sier den nye skandinaviske salgssjefen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: