Lettproduksjon fra Canon

n44601 - c9000_web

Canons Image Runner C9000 Advance Pro, som forøvrig hadde sin Norges-premiére på Grafiske Dager 2009 på Lillestrøm nylig,  kommer i to modeller; Pro C9070 og C9060 Pro. De er «lettere» alternativer til Image Press-maskinene, men inneholder likevel en rekke smarte funksjoner.
Utskriftskapasiteten er henholdsvis 60 og 70 sider per minutt, og maksimal oppløsning er 1200 x 1200 dpi. De siste årene har det skjedd mye når det gjelder papirhåndtering i digitaltrykkmaskiner, og disse modellene håndterer papirtykkelser på opptil 300 gram og i formater opptil SRA3 i dupleks. Man kan bruke intern eller frittstående RIP, for eksempel Color Pass GX300 for grafiske produksjonsmiljøer.
På ferdiggjøringssiden har Canon bygget inn løsninger for hulling, ryggstifting, hefteproduksjon og fem falsetyper.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: