Lettproduksjon fra Canon

n44601 - c9000_web

Canons Image Runner C9000 Advance Pro, som forøvrig hadde sin Norges-premiére på Grafiske Dager 2009 på Lillestrøm nylig,  kommer i to modeller; Pro C9070 og C9060 Pro. De er «lettere» alternativer til Image Press-maskinene, men inneholder likevel en rekke smarte funksjoner.
Utskriftskapasiteten er henholdsvis 60 og 70 sider per minutt, og maksimal oppløsning er 1200 x 1200 dpi. De siste årene har det skjedd mye når det gjelder papirhåndtering i digitaltrykkmaskiner, og disse modellene håndterer papirtykkelser på opptil 300 gram og i formater opptil SRA3 i dupleks. Man kan bruke intern eller frittstående RIP, for eksempel Color Pass GX300 for grafiske produksjonsmiljøer.
På ferdiggjøringssiden har Canon bygget inn løsninger for hulling, ryggstifting, hefteproduksjon og fem falsetyper.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: