Cumulus støtter nye operativsystemer

Canto videreutvikler Cumulus, som nylig ble lansert i versjon 8.0.2. Den viktigste endringen er støtte for de nyeste operativsystemene fra Microsoft og Apple, i tillegg lover selskapet mer enn 100 feilrettinger og forbedringer i denne versjonen. Microsoft lanserte Windows 7 nå i oktober, mens Apple slapp Mac OS X 10.6 i slutten av august. I Cumulus 8.0.2 tilbys støtte for begge disse OS-ene.
Oppdateringen er gratis for alle lisensinnehavere, og kan lastes ned fra Cantos nettsted www.canto.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: